مجله سئو

ساخت وبلاگ

درآمد یوتیوب چقدر است؟

در این مقاله درآمد یوتیوبرها به‌ازای هر 1000 بازدید را بررسی می‌نماییم و قصد داریم تا با ارائه یک مبلغ مشخص پاسخی دقیق به سؤال {درآمد یوتیوب چقدر است؟} بدهیم. در انتها و با بررسی‌های صورت پذیرفته دریافتیم که یوتیوبرهای ایرانی بابت هر هزار بازدید، حدوداً 4 دلار دریافت می‌کنند.

 

همواره کسب درآمد از کاری که دوستش داشته باشید، لذت‌بخش است. چند سالی است که یوتیوب پا به عرصه فضای مجازی گذاشته است و به شما این امکان را می‌دهد که با ساختن ویدیو از کاری که دوست دارید، درآمد کسب نمایید. امروزه یکی از موضوعات ترند در حوزه‌های فضای مجازی، موضوع کانال‌های یوتیوب و یوتیوبر شدن است. باتوجه‌به اینکه درآمدزایی از یوتیوب به شکل دلاری صورت می¬پذیرد، در یک سال اخیر سیل عظیمی از افراد به ساختن محتوا ویدیویی و به‌اصطلاح یوتیوبر شدن روی آورده‌اند تا بتوانند با کسب درآمد دلاری در ایران، آینده خود را تضمین کنند. اما درآمدزایی از طریق یوتیوب نیز چندان بی¬دردسر نیست و شما و کانال¬تان می¬بایست شرایط مدنظر یوتیوب را رعایت کنید. شاید شما نیز یکی از افرادی باشید که به یوتیوبر شدن علاقه¬مند است و در حال حاضر بخواهید بدانید که درآمد یوتیوب چقدر است. اگر قصد دارید تا در این باره اطلاعاتی کسب نمایید تا پایان با ما همراه باشید.

 

شرایط کسب درآمد از یوتیوب

درآمد یوتیوب چقدر است

درآمد یوتیوب چقدر است

 

در ابتدای مقاله {درآمد یوتیوب چقدر است؟}، قصد داریم شرایط کسب درآمد از یوتیوب را مورد بررسی قرار دهیم، تا اگر شما نیز علاقه‌مندید تا یوتیوبر شوید، با سختی‌ها و مشکلات این راه تا حدودی آشنا باشید. برای اینکه کانال یوتیوب شما به درآمد برسد، باید شرایط زیر در کانال شما ایجاد شده باشد:

  • کانال یوتیوب شما می¬بایست حداقل 1000 سابسکرایب داشته باشد.
  • بازدید ویدیوهای کانال شما می¬بایست در یک سال اخیر به حدنصاب 4000 طول ویدئو {واچ تایم} رسیده باشد. به این معنا که حداقل 4000 بار باید ویدیوهای شما به طور کامل دیده شده باشند.
  • محتوای شما نیز باید بر اساس خط‌مشی و قوانین شرکت‌های گوگل باشد و شما نباید خط‌قرمزهای این شرکت را زیر پا بگذارید.
  • برای اینکه بتوانید درآمد خود را برداشت کنید، این مبلغ باید حداقل به 100 دلار رسیده باشد.

با اینکه کمی شرایط سخت به نظر می‌رسد و ممکن است در ابتدای راه دلسرد شوید، اما اگر خلاقیت و نوآوری داشته باشید و بتوانید ویدیوهای باکیفیتی را تولید و بارگذاری کنید، مطمئن باشید که به‌سرعت می‌توانید در بستر یوتیوب رشد کنید و مخاطبان زیادی را با خود همراه کنید. پیشنهاد نگارنده به شما عزیزان این است که در ابتدای امر، فیدبک ویدیوها را در نظر نگیرید و حداقل 50 ویدیو تولید نمایید و بر روی بستر یوتیوب آپلود کنید و سپس وضعیت کانال خود را ارزیابی نمایید.

 

 

درآمد یوتیوب به‌ازای هر 1000 بازدید چقدر است؟

شاید سؤال {درآمد یوتیوب چقدر است؟} کلی و غیر قابل پاسخ دادن باشد، زیرا تعداد ویدیو که شما بر روی کانال خود آپلود می‌کنید، تعداد بازدید هر ویدیو و… در این درآمد مؤثر است و نقش بسزایی در میزان این درآمد دارد. پس بهتر است برای رسیدن به عددی مشخص که بتواند به‌عنوان پاسخی برای سؤال {درآمد یوتیوب چقدر است؟} عنوان شود، درآمد به‌ازای هر 1000 بازدید را بررسی کنیم. یوتیوب برای هر 1000 بازدید تبلیغ عددی حدود 18 دلار را پرداخت می‌کند. اما این 18 دلار برای 1000 بازدید تبلیغ پرداخت می‌شود و نه برای 1000 بازدید ویدیو! درست است، موضوع کمی پیچیده شد. باید اشاره کنیم که هر بازدید از ویدیو، بازدید از تبلیغ محسوب نمی‌شود و ممکن است فرد تبلیغ را رد کند و هزینه این تبلیغ در درآمد شما محاسبه نشود. درآمد یوتیوب به‌ازای هر 1000 بازدید به عوامل مختلفی بستگی دارد و می‌تواند در بازۀ سه تا پنج دلار باشد. موارد زیر، عواملی هستند که می‌توانند بر روی درآمد پرداختی برای تبلیغات تأثیرگذار باشند.

  • میزان بازدید مخاطبان از ویدیو شما
  • تعداد کلیک‌های که یک ویدیو تبلیغاتی از طریق ویدیو شما دریافت می‌کند.
  • کیفیت تبلیغ
  • مسدودکننده ها
  • طول ویدیو و تعداد تبلیغی که بر روی ویدیو گنجانده می‌شود. {به این معنا که هرچقدر طول ویدیو شما بیشتر باشد، یوتیوب استقبال بیشتری از آن می‌کند و تبلیغ‌های بیشتری بر روی ویدیو شما قرار می‌گیرد.}

با مطالعه این بخش دریافتیم که چرا امروزه خیلی از ایرانی‌ها روی به یوتیوبر شدن آورده‌اند. شما نیز می‌توانید با استفاده از خلاقیت و نوآوری و ساخت ویدیوهای درجه یک، درآمد غیرفعالی برای خود ایجاد کنید و بتوانید در هر لحظه از طریق ویدیوهای خود درآمد کسب کنید. برای اینکه بتوانید تصور بهتری از درآمد یوتیوبرها داشته باشید، در بخش بعدی درآمد چند کانال یوتیوب فارسی را بررسی می‌کنیم و میزان درآمد آنها از یوتیوب را به اطلاع شما عزیزان می‌رسانیم.

 

 

معرفی کانال‌های معروف و پردرآمد فارسی

 

– کانال یوتیوب پوریا پوتک {PUTAK}:

کانال یوتیوب پوریا پوتک

کانال یوتیوب پوریا پوتک

 

پوریا پوتک یکی از خواننده‌های رپ فارسی است که مدتی می‌شود روی به یوتیوب آورده و توانسته با فعالیت منظم و بارگذاری روزانه ویدیوها به محبوبیت و فیدبک مناسبی در میان مخاطبان برسد. ویدیوهای او بیشتر در حوزه‌های رپ، فان و بازی هستند. کانال پوتک با بیش از 240 هزار سابسکرایبر از محبوب‌ترین کانال‌های یوتیوب فارسی است. البته اگر مشکل غیرفعال‌شدن سابسکرایب‌ها، یوتیوبرهای فارسی را اذیت نمی‌کرد، چه‌بسا که الان کانال پوتک از مرز یک میلیون سابسکرایبر نیز گذشته بود. بازدید ویدیوهای او در سی روز اخیر به مرز 13 میلیون بازدید نزدیک شده است و درآمد ماهانه او را می‌توان چیزی در حدود 50 هزار دلار تخمین زد. درآمد سالانه او نیز چیزی در حدود 600 هزار دلار می‌باشد که عدد قابل‌توجهی است. به طور تقریبی می‌توان گفت که پوتک به‌ازای هر 1000 بازدید مخاطبان از ویدیوهایش، چیزی در حدود 4 دلار دریافت می‌کند.

 

– کانال یوتیوب آریا کئوکسر {Aria keoxer}:

آریا کئوکسر

آریا کئوکسر

 

آریا کئوکسر یکی از قدیمی‌ترین یوتیوبرهای ایرانی است که یک دهه است که در این زمینه فعالیت می‌کند. آریا که در ترکیه زندگی می‌کند و صاحب کانالی با بیش از 250 هزار سابسکرایبر است. بازدید ویدیوهای او در یک ماه اخیری چیزی در حدود 9 میلیون بازدید بوده است. درآمد ماهانه او را می‌توان در حدود 35 هزار دلار تخمین زد، با احتساب این عدد درآمد سالانه او در حدود 400 هزار دلار است. باتوجه‌به ارقام مطرح شده، می‌توان گفت که اریا کئوکسر بابت هر هزار بازدید، 3.8 دلار دریافت می‌کند. اگر بخواهیم در مورد اریا به سؤال {درآمد یوتیوب چقدر است؟}، پاسخ دهیم، باید گفت که آریا توانسته درآمدی جالب‌توجه و پایداری را ایجاد کند.

 

– کانال یوتیوب فرشاد سایلنت{Farshad Silent}:

فرشاد سایلنت

فرشاد سایلنت

 

فرشاد سایلنت یکی از پدیده‌های یوتیوب فارسی است که توانسته تنها با سه سال سابقه از مرز 200 هزار سابسکرایبر عبور کند و در حال حاضر 266 هزار سابسکرایبر دارد. او که در حال حاضر در کشور سوئد اقامت دارد، تابه‌حال بیش از 500 محتوا بر روی کانالش بارگذاری کرده است که این ویدیوها بیش از 140 میلیون بازدید داشته‌اند. ویدیوهای کانال فرشاد در یک ماه گذشته بیش از 9 میلیون بازدید داشته است و درآمد ماهانه او از یوتیوب چیزی در حدود 37 هزار دلار است. با بررسی و محاسبه می‌توان گفت که فرشاد بابت هر هزار بازدید از ویدیوهایش، 4 دلار از یوتیوب به‌عنوان دستمزد دریافت می‌کند. درآمد سالانه او نیز بیش از 400 هزار دلار است که می‌توان گفت برای زندگی پادشاهانه در هر کشوری کافی است!

 

– تاکسیک گرل { toxic girl}:

تاکسیک گرل

تاکسیک گرل

 

کوثر عزیزی که صاحب کانال تاکسیک گرل است را می‌توان اولین استریمر دختر ایرانی دانست. او که در حال حاضر در ترکیه زندگی می‌کند، موفق شده است تا از مرز 100 هزار سابسکرایب در یوتیوب بگذرد و خود را به‌عنوان یکی از محبوب‌ترین و پربازدیدترین یوتیوبرهای ایرانی مطرح کند. او در چنلش علاوه بر گیمینگ، ویدیوهای تحت عنوان ولاگ نیز منتشر می¬کند و از دلایل محبوبیت او می‌توان به همکاری‌اش با دیگر یوتیوبرها مثل میا پلیز، فرشاد سایلنت و … اشاره کرد. در حال حاضر او بیش از 115 هزار سابسکرایبر دارد و ویدیوهای او در یک ماه گذشته بیش از 2.2 میلیون بازدید داشته است. باتوجه‌به این میزان بازدید و سابسکرایب، می‌توان درآمد ماهانه او را در حدود 9 هزار دلار تخمین زد. با بررسی این عدد مشخص می‌شود که تاکسیک گرل بابت هر 1000 بازدید درآمدی در حدود 4.1 دلار دارد. امیر مهدی یوسف زاده

 

– موبونیوز{ mobonews}:

موبونیوز

موبونیوز

 

مهدی شجاری که فعالیتش را در اینستاگرام شروع کرد و به 2 میلیون فالوور اینستاگرام رسید، در پلتفرم یوتیوب نیز حضوری موفق داشته و توانسته در حدود سه سال فعالیت،به 118 هزار سابسکرایبر برسد. حوزه فعالیت موبونیوز تحلیل و بررسی گوشی‌های هوشمند موجود در بازار است و مهدی اشجاری در این ویدیوها، نقاط قوت و ضعف گوشی‌های مختلف را بررسی می‌نماید. او که در حال حاضر در کانادا زندگی می‌کند، مجموعاً 507 محتوا بارگذاری کرده است که این ویدیوها بیش از 26 میلیون بازدید داشته‌اند. ویدیوهای کانال موبونیوز در یک ماه گذشته یک میلیون و سیصد هزار بازدید داشته‌اند که با این تفاسیر می‌توان درآمد ماهانه این کانال را چیزی در حدود 5 هزار دلار ارزیابی کرد. تلگرام نیلانت

 

– کانال کیودی پای {kewdiepie p}:

کیودی پای

کیودی پای

 

کیودی پای یا همان کیان، یوتیوبر ایرانی است که در حال حاضر در ایالات متحده اقامت دارد و در حوزه طنز و فان فعالیت می‌کند. او در حال حاضر بیش از 120 هزار سابسکرایبر دارد و یکی از موفق‌ترین یوتیوبرهای فارسی زبان است. او چند وقتی است که اطلاعات کانالش را مخفی کرده است و میزان دقیق از درآمد او در دسترس نیست اما انتظار می‌رود درآمدی مشابه موبونیوز داشته باشد.

 

 

جمع‌بندی

همان‌طور که از اسم مقاله {درآمد یوتیوب چقدر است؟} پیدا است، هدف نگارنده از نگارش این مطلب پاسخ به این سؤال است. اگر بخواهیم به شکلی کوتاه و خلاصه به سؤال {درآمد یوتیوب چقدر است؟}، پاسخ دهیم، باید بگوییم که درآمد یوتیوب به‌ازای هر 1000 بازدید چیزی در حدود 4 دلار است و هر چه‌قدر تعداد بازدیدهای شما بیشتر باشد، درآمد بیشتری کسب خواهید کرد. در پایان مقاله {درآمد یوتیوب چقدر است؟}، امید است که این مطلب برای شما عزیزان مفید واقع شده باشد و توانسته باشیم که به سؤال شما عزیزان پاسخ کاملی بدهیم.

 

برای مشاهده دوره های آموزشی نیلانت به چنل یوتیوب نیلانت مراجعه کنید. (دوره آموزش رایگان ارزهای دیجیتال)

 

Reference : nilanet

مجله سئو...
ما را در سایت مجله سئو دنبال می کنید

برچسب : یوتیوب, نویسنده : امیر علی amirmrseo بازدید : 169 تاريخ : دوشنبه 25 بهمن 1400 ساعت: 23:59

بهبود سئو سایت زمانی موثرتر است که یک استراتژی مداوم باشد. بنابراین، برخی از پیشنهادات زیر فقط یک بار باید اجرا شوند، در حالی که برخی دیگر باید هر شش ماه یا بیشتر به آن ها بازگردید تا مطمئن شوید سایت شما در مسیر درست قرار دارد. این راهنما به شما نشان می دهد که برای بهبود سئو سایت و ورود به نتایج برتر گوگل چه کاری باید انجام دهید.

چگونه سئو سایت را بهبود ببخشیم؟

در دنیای پرپیوند امروزی و محیط تجاری بسیار رقابتی، برای یک کسب و کار بسیار مهم است که بتواند به صورت آنلاین با پیام اصلی، محصولات و خدمات یا آخرین تبلیغات خود به مخاطبان هدف دست یابد. اینجاست که بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO) وارد می شود. اگر به درستی انجام شود، در ترکیب با سایر استراتژی های بازاریابی و فنی، بهبود سئو سایت به کسب و کار شما کمک می کند تا رتبه خوبی کسب کند و در صفحه اول جستجوی گوگل قرار بگیرد. از آنجایی که صفحه اول گوگل 95 درصد از کل ترافیک وب را دریافت می کند، شما نیاز دارید که تا حد ممکن سایت خود را ارتقاء ببخشید. این راهنما به شما نشان می دهد که برای بهبود سئو سایت و شروع به دیدن نتایج در سال جاری چه کاری انجام دهید.

چگونه بهبود سئو سایت را انجام دهیم؟

اگر بتوانید رتبه سئوی خود را بهبود ببخشید – و صفحات خود را به SERP نزدیک تر کنید – شما:
• با افزایش اعتبار سایت خود در جستجو، دید کلی سایت خود را افزایش می دهید.
• ترافیک با کیفیت بالا را به صفحات خود می آورید.
• نرخ تبدیل خود را بالا می برید.
با این حال، بهبود سئو سایت زمانی موثرتر است که یک استراتژی مداوم باشد. بنابراین، برخی از پیشنهادات زیر فقط یک بار باید اجرا شوند، در حالی که برخی دیگر باید هر شش ماه یا بیشتر به آن ها بازگردید تا مطمئن شوید سایت شما در مسیر درست قرار دارد.

1. از GOOGLE ANALYTICS برای ردیابی معیارها استفاده کنید

اگر هنوز ردیابی فعالیت وب سایت خود را با Google Analytics شروع نکرده اید، این اولین کاری است که باید انجام دهید. در حالی که گوگل آنالیتیکس به تنهایی نمی تواند به شما بگوید که رتبه وب سایت شما چقدر خوب یا ضعیف است، داده های ارزشمندی در مورد اینکه چه اتفاقی برای ترافیکی که از Google (یا هر موتور جستجویی که بازدیدکنندگان شما از آن استفاده می کنند) می آید، به شما می دهد.
می‌توانید این اطلاعات را در بخش Acquisition > Source/Medium پیدا کنید :

GOOGLE ANALYTICS

GOOGLE ANALYTICS

اگر Google Analytics را برای ردیابی تبدیل های مختلف در سایت خود پیکربندی کنید، می توانید ببینید که این بازدیدهای ارگانیک چقدر خوب تبدیل می شوند.

2. بهبود سرعت صفحه موبایل

سرعت بارگذاری موبایل در جولای 2018 به سیگنال رتبه بندی گوگل تبدیل شد. این را از زمانی دیدیم که گوشی‌های هوشمند از دسکتاپ به‌عنوان دستگاه اصلی که مردم برای دسترسی به اینترنت از آن استفاده می‌کردند، سبقت گرفتند. با این حال، زمانی که به یک عامل رتبه‌بندی تبدیل شد، سرعت صفحه موبایل چیزی بود که تبدیل به یک امر ضروری شد. و با جدیدترین به روز رسانی الگوریتم Core Web Vitals گوگل ، نمی توان نادیده گرفت که سرعت بارگذاری موبایل سایت شما (یعنی عملکرد) چقدر در رتبه بندی آن نقش دارد.

بهبود سرعت صفحه موبایل

بهبود سرعت صفحه موبایل

برای اطمینان از اینکه سایت شما انتظارات گوگل را برای سرعت برآورده می کند، ابزار Core Web Vitals را نشانک گذاری کنید. این به شما می گوید که سایت شما در هر چهار دسته رتبه بندی اصلی چگونه عمل می کند.

3. یک رابط کاربری MOBILE-FIRST طراحی کنید

در یک یادداشت مرتبط، طراحی موبایل اول سرعت بارگذاری سایت شما را نیز بهبود می بخشد و باعث بهبود سئو سایت می شود. علاوه بر سرعت بخشیدن به کارها – از آنجایی که شما سعی نمی کنید مجموعه ای از طراحی ها و محتواهای دسکتاپ را در صفحه گوشی هوشمند قرار دهید – به بهبود سئو سایت شما کمک می کند. فقط هنگام انجام این کار مراقب باشید. طراحی موبایل اول به معنای ایجاد نسخه کوچک شده از سایت بزرگتر برای کاربران گوشی های هوشمند نیست.

4. سایت خود را در دسترس قرار دهید

قابلیت دسترسی به لطف Core Web Vitals در صدر بحث سئو قرار گرفته است. اجرای سایت از طریق این ابزار به شما اطلاع می دهد که آیا مشکلی برای عدم دسترسی وجود دارد که Google به شما پینگ می کند. اما این باعث نمی شود که سایت شما به طور کامل در دسترس باشد.

Core Web Vitals

Core Web Vitals

5. تصاویر خود را بهینه کنید

از نظر فنی، بهینه‌سازی تصویر زیر نظر سرعت صفحه قرار می‌گیرد. بر اساس HTTP Archive، میانگین وزن یک صفحه وب موبایل این روزها 1917.5 کیلوبایت است. تصاویر بخش قابل توجهی از این وزن را اشغال می کنند:

تصاویر خود را بهینه کنید

تصاویر خود را بهینه کنید

به همین دلیل، اندازه‌های متورم تصویر اغلب باعث کندی صفحات می شوند. شما می توانید چندین کار را برای بهینه سازی تصاویر خود از نظر سرعت انجام دهید، مانند استفاده از فرمت های سبک وزن، تغییر اندازه و فشرده سازی آن ها. در حالی که این نکات به شما کمک می کند سرعت سایت خود را افزایش دهید و در نتیجه باعث بهبود سئو سایت می شود، کار دیگری وجود دارد که باید انجام دهید: متن جایگزین را به مهم ترین تصاویر خود اضافه کنید. یکی از دلایل انجام این کار، بهبود دسترسی است. یکی دیگر از این موارد این است که صفحه وب شما بتواند هم در نتایج جستجوی معمولی گوگل و هم در نتایج تصویر رتبه بندی شود.

بهبود سئو سایت

بهبود سئو سایت

6. محتوای عالی ایجاد کنید

اگر می خواهید تجربه خوبی برای بازدیدکنندگان خود ایجاد کنید و در نتیجه بهبود سئو سایت داشته باشید، فاکتورهای رتبه بندی فنی زیادی وجود دارد که باید به آن ها توجه کنید. با این حال، اگر محتوای شما ضعیف باشد، هیچ یک از این ها مهم نخواهد بود. بنابراین، چگونه محتوای عالی تولید می کنید؟
به تفاوت بین صفحه ای که خدمات طراحی وب شما را توصیف می کند، فکر کنید. صفحه خدمات طراحی وب شما به موارد زیر نیاز دارد:
• توضیح دهید که چرا استخدام یک طراح وب ضروری است.
• خدمات طراحی شما مستلزم چه چیزی است.
• آنچه آنها می توانند از نظر نتایج انتظار داشته باشند.
• شامل برخی از شواهد در قالب گواهینامه ها یا نمونه کارها
• اطلاعاتی در مورد مراحل بعدی یا نحوه تماس داشته باشید.
این یک صفحه جامع و مفید خواهد بود. اگر صاحبان کسب و کار عبارت «استخدام یک طراح وب در نزدیکی من» یا «آیا باید یک طراح وب استخدام کنم؟» را جستجو کنند، آن صفحه به اندازه کافی به سؤال آن ها پاسخ می دهد. با این حال، یک صفحه محصول به موارد زیر نیاز دارد:
• خلاصه مختصری از محصول ارائه دهید.
• عکس های محصول، زوایای مختلف آن و همچنین انواع مختلف محصول را نمایش دهید.
• نمایش قیمت
• به مشتریان اجازه دهید به سبد خرید اضافه کرده یا برای بعد ذخیره کنند.
• شامل مشخصات فنی محصول
• توصیه محصولات مرتبط
• نمایش توصیفات و رتبه بندی مشتریان قابل مرتب سازی
آخرین چیزی که یک خریدار می خواهد این است که به صفحه محصولی هدایت شود که شبیه یکی از صفحات خدمات شما باشد. بنابراین، محتوای عالی نه تنها باید به خوبی نوشته شده و بدون خطا باشد، بلکه باید با هدف و انتظارات جستجوگر همخوانی داشته باشد. اگر بتوانید این کار را انجام دهید، بازدیدکنندگان شما تا زمانی که نیاز دارند همه چیز را مطالعه کنند، می مانند و این به تقویت رتبه صفحه کمک می کند.

7. محتوای خود را برای قابلیت اسکن و خوانایی ساختار دهید

گنجاندن جزئیات لازم و در قالب مناسب، بخش مهمی از ارزشمند کردن محتوای صفحه برای بازدیدکننده است. ساختار نیز کمک خواهد کرد. برای شروع، باید مطمئن شوید که هر صفحه برای افراد قابل خواندن است. بنابراین، باید شامل موارد زیر باشد:
• جملات و پاراگراف های کوتاه تر
• فهرست مطالب قابل پیوند برای صفحات طولانی تر
• برچسب های سرصفحه هر چند صد کلمه
• تصاویر توصیفی و حمایتی در سراسر
• پیام های متنی مانند نقل قول های بلوکی و عبارات پررنگ
با ساختن صفحه ای که اسکن کردن آن آسان تر باشد، خواهید دید که بازدیدکنندگان بیشتری مایل به خواندن آن هستند و درخواست های شما را دنبال می کنند. می توانید از ابزاری مانند همینگوی برای بهبود خوانایی صفحه خود استفاده کنید. متن هر صفحه را به سرعت در ویرایشگر قرار دهید و پیشنهادات توصیه شده را دنبال کنید: کسب درآمد از شبکه های اجتماعی با نیلانت

بهبود سئو سایت

بهبود سئو سایت

8. برچسب های عنوان کلیکی و توضیحات متا ایجاد کنید

برای بهبود سئو سایت و جلب توجه به محتوای عالی خود، پیش‌نمایش مختصری که کاربران از آن در نتایج جستجو می‌بینند، باید بتوانند آنها را جذب کنند. کلیک‌های بیشتری از جستجو به سایت خود دریافت کنید و Google متوجه خواهد شد. اما آنها نمی توانند فقط کلیک های سطحی باشند. اگر گوگل متوجه شود که صفحه شما حجم زیادی از ترافیک دریافت می کند که تقریبا بلافاصله پس از مشاهده محتوای صفحه کاهش می یابد، صفحه شما در نتایج جستجو عملکرد خوبی نخواهد داشت. بنابراین، هدف شما این است که از برچسب‌های عنوان clickbait-y و توضیحات متا دوری کنید و آنها را قابل کلیک کردن کنید.

9. یک کلمه کلیدی فوکوس در هر صفحه را انتخاب کنید

اینطور نیست که بتوانید یک برچسب کلمه کلیدی به صفحه خود اضافه کنید و گوگل به طور خودکار سایت شما را برای آن رتبه بندی می کند. بهینه سازی کلمات کلیدی این نیست. در عوض، کاری که شما انجام می دهید این است که یک کلمه کلیدی منحصر به فرد را در هر صفحه انتخاب کنید و محتوا را در اطراف آن بنویسید. بنابراین، این واقعا بیشتر در مورد ایجاد یک تمرکز واضح برای خود و سپس باز کردن جامع موضوع در صفحه است. با این حال، به خاطر داشته باشید که اگر می خواهید شانس خود را برای رتبه بندی برای کلمه کلیدی افزایش دهید، باید با برند شما مرتبط باشد، برای مخاطبان شما مفید باشد و سایت شما واقعا باید بتواند برای آن رقابت کند. اگر محتوای عالی می‌نویسید که به سؤالات و نگرانی‌های بازدیدکنندگان پاسخ می‌دهد، بهینه‌سازی کلمات کلیدی تمرکز شما به طور طبیعی اتفاق می‌افتد. همین امر در مورد کلمات کلیدی مرتبطی که ممکن است بخواهید هدف قرار دهید نیز صدق می کند. همانطور که محتوای هر صفحه را می نویسید، کلمات کلیدی به صورت ارگانیک ظاهر می شوند. تلگرام نیلانت

 

سخن آخر
اگر به این فکر می‌کنید که چقدر طول می‌کشد تا در رتبه‌بندی سئو خود بهبود پیدا کنید، بستگی دارد. اگر اعتبار فعلی دامنه شما کم است، تقریبا شش ماه طول می کشد تا تغییرات عمده در بهبود سئو سایت مشاهده شود. گفتنی است، اگر همه پیشنهادات بالا را اجرا کنید، مطمئنا می توانید آن را تسریع کنید. فقط به یاد داشته باشید که هیچ میانبر واقعی در سئو وجود ندارد. قبل از هر چیز باید یک وب سایت و برند معتبر و قابل اعتماد داشته باشید. بنابراین، برای ایجاد اعتبار آنلاین خود وقت بگذارید تا این تاکتیک‌های سئو واقعا کارساز باشند.

 

Reference : nilanet

 

مجله سئو...
ما را در سایت مجله سئو دنبال می کنید

برچسب : سئو, نویسنده : امیر علی amirmrseo بازدید : 213 تاريخ : دوشنبه 25 بهمن 1400 ساعت: 23:58